• ​​ Skræddersy uden ekstra omkostninger

  •  Gratis fragtomkostninger på ordrer over 2200 DKK

Om os

 

 

 

 

 

Customclubs – We help golfers play better.

 

Virksomheden startede i Sverige i 2017 med et simpelt mål: vi ønsker at gøre golfspillere bedre ved at tilbyde golfkøller som let kan skræddersyes til hver person. I dag spiller for mange golfspillere med standardkøller, der ikke passer til deres fysiske egenskaber og sving. Køller er ofte for lange, for vanskelige, og købet er baseret på udseende, pris eller hvad kompiseren har i stedet for at matche dem og deres golfsving. Det betyder at egenskaberne for køller ikke passer til golfspillere og boldhit, boldbane og præcision forringes. En standardkølle kan ikke give den rette skaftlængde, rette skaftmodel, rette lie-vinkel eller rette grebstørrelse, der passer til alle. Derfor skal alle golfspillere finde ud hvilket udstyr der er rigtigt for dem.

Vi arbejder hårdt på at levere god service og god pris for at give kunden den bedste oplevelse. Vi håber du nyder det du ser og at vi også kan gøre dig til en bedre golfspiller.

 

Happy golfing

//Customclubs

 

Autoriseret leverandør med fuld garanti for TaylorMade, Mizuno, Cleveland, Srixon, Callaway, PXG, Evnroll, Odyssey, Miura Premium Dealer, Wilson, Honma, Titleist, LA Golf, Cobra, L.A.B Golf, BGT, Bettinardi, Scotty Cameron.

 

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais