• ​​ Skræddersy uden ekstra omkostninger

  •  Gratis fragtomkostninger på ordrer over 2200 DKK

Derfor bør du skræddersy golfudstyr

Derfor bør du skræddersy golfudstyr

 

I dag spiller alt for mange golfspillere med standardkøller, der ikke passer til deres fysiske egenskaber og svingstil. Ofte er køllerne for lange, for vanskelige, og købet baseres på udseende, pris eller hvad kammeraten har, i stedet for at tilpasse dem til spilleren og hans golfsving. Dette betyder, at køllens egenskaber ikke passer til golfspilleren, og boldtræf, boldflugt og præcision forringes.

 

 

En standard kølle kan ikke tilby den korrekte skaftlængde, den korrekte skaftmodel, den korrekte lie-vinkel eller den korrekte grebstørrelse, der passer til alle. Derfor bør alle golfspillere finde ud af, hvilket udstyr der er rigtigt for dem.

Vi tilbyder kun velkendte mærker med køller, der kan tilpasses dig ved frit at vælge skaftlængde, skaft- og grebmodel, lie-vinkel osv. På hvert produkt findes der information () for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, der passer til dig. Vi har også en intelligent filtreringsfunktion, der hjælper dig med at filtrere det rigtige produkt efter HCP-niveau eller kvaliteter.

BYGG DIN EGENDEFINERTE GOLFKØLLE HER

 

 



2019-01-16

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais