• ​​ Skræddersy uden ekstra omkostninger

  •  Gratis fragtomkostninger på ordrer over 2200 DKK

Cobra 3D Printed Agera Armlock

kr.2 719
Hand
Length
Grip Model
På lager
Leveringstid: 10-15 dage.
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Leveringstid: 10-15 dage.
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!

FACTS

The Cobra 3D Agera Armlock er en 3D-printet mallet putter lavet med en blanding af materialer for at maksimere præstationen. "Kroppen" er 3D-printet i nylon, og med et avanceret gittermønster bliver den både ekstremt let og ekstremt vridningsstiv. Dette gør det muligt for Cobra at placere mere vægt ude i hjørnerne, i form af volframvægte, samt tæt på slagfladen for et solidt boldtræf. Konstruktionen giver en meget højere MOI end en massiv konstruktion, hvilket betyder bedre længdekontrol ved træf uden for sweetspot. Den lange sigtelinje direkte bag sweetspot gør det nemt at sigte.

Slagfladen er licenseret fra LA Golf og har fire forskellige lofter – "Descending Loft Technology". Denne design på slagfladen betyder, at du får samme loft på putteren, uanset om du rammer bolden opad eller nedad. Dette resulterer igen i samme boldstart og spin, uanset hvordan du rammer bolden, hvilket giver mere konsekvente længder. Slagfladen er lavet af aluminium for en blød følelse.

Det justerbare vægtsystem giver spilleren mulighed for at skifte til en lettere eller tungere vægt for at opnå en skræddersyet følelse. Alle puttere sendes som standard med vægte på 15g og kan justeres med +- 5-10g i begge retninger. Yderligere vægte sælges separat.

Armlock betyder, at skaftet og grebet er længere (41"), så du kan trykke grebet mod underarmen for en mere stabil putting-bevægelse. Det er en teknik, der bliver mere og mere almindelig på touren.

Cobra 3D Agera Armlock er bygget med en tåhængning på 25° og passer til spilleren, der har en let bue i sin putting-sving.

 

3D PRINTED NYLON CARTRIDGE An intricate 3D printed nylon lattice structure optimizes the weight distribution within the putter head to create the highest MOI possible for maximum stability.

LA Golf ALUMINUM FACE INSERT An aluminum face insert features LA Golf's proprietary Descending Loft Technology (DLT), which utilizes 4 descending lofts to ensure the most consistent and accurate roll for every style of putting stroke.

 

Grip - Superstroke Zenergy XL FLATSO 2.0 Plus 

Shaft - KBS CT Tour 120 

SPEC.

 

Model

Head Type

Hosel

Loft

Availability

Standard Length

Lie

Toe Hang

Head Weight

Agera Armlock 3D

Mallet

Single Bend Armlock

1-4°

RH/LH

41"

76°

25°

395g

 

 Andre købte også

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol