• ​​ Skræddersy uden ekstra omkostninger

  •  Gratis fragtomkostninger på ordrer over 2200 DKK

Mizuno PRO 243 - 6 Køller - Steel (custom)

kr.11 359
Hand
Vælg...
Add Club
Vælg...
Shaft ModelVælg...
Adjust Loft
Vælg...
Adjust Lie Angle
Vælg...
Adjust Length
Vælg...
Adjust Shaft Step
Vælg...
Grip ModelVælg...
Grip Thickness
Vælg...
Logo Down
Vælg...
På lager
Leveringstid: 20-30 dage.
Kun få stk. tilbage (-5 stk.)
Leveringstid: 20-30 dage.
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!


FACTS

Qualities:

FEEL/CONTROL

Hcp-Level:

LOW/MID

 

Mizuno Pro 240 Series

A NEW AGE OF FORGING

Grundlaget for Mizuno Pro 241/243/245-jernene er et unikt, langvarigt forhold mellem Mizunos klubingeniører og dets Grain Flow Forging-fabrik i Hiroshima, Japan. Et forhold, der gør det muligt at fremstille stadig mere sofistikerede designs fejlfrit i færdige udstyr. Hvor hver brøkdel af en millimeter og subtil kurve betyder noget.

Et sæt på 6 køller (5-Pw). Mizuno Pro 243 er et fremstillingsmæssigt mesterværk - mere kompakt og præcis end sin forgænger, men samtidig hurtigere fra ansigtet og mere tilfredsstillende ved påvirkning. Forbedringer i præstationen er kun mulige gennem det langvarige forhold mellem Mizunos FoU-team og dets eksklusive Grain Flow Forging-fabrik i Hiroshima, Japan.

"Mizuno Pro 243 er modellen, der er gået længst, primært på grund af udvikling på fremstillingssiden. Det er én ting for FoU-teamet at designe et tyndere ansigtjern med stærkere materialer i CAD-verdenen - men noget andet at have det Grain Flow Forged til disse specifikationer og styrkekrav."

DAVID LLEWELLYN – Director of R&D

 

FORGED IN HIROSHIMA JAPAN One-piece Grain Flow Forged HD from 1025E Pure Select mild carbon steel at Mizuno's iconic facility in Hiroshima, Japan – where Mizuno irons have been produced since 1968.

4120 Chromoly with Flow Microslot (4-7 iron) A wider, longer micro-slot to create a more expansive high energy area of clubface – resulting in a higher flight and faster ball speeds.

1025E Pure Select Mild Carbon Steel 8-GW:  Solid feel and control where most needed, with modern lofts to maintain even distance gapping through the set.

Wrap Around Sole Grind:  Heavy relief around the sole for improved turf interaction and seamless transition from micro slot 7 iron into traditional 8 iron construction.

 

The deep dive into Mizuno Pro 243

Den nye Mizuno Pro 243 tilslutter sig en lang liste over Mizuno muscleback-klinger, som næsten enhver golfspiller beundrer. Dog er antallet af golfspillere, der kan bruge dem og overveje at skifte til dem, minimalt. Mens de leverer masser af følelse, er der næsten ingen tilgivelse, og de mangler enhver teknologi, der forstørrer sweet spot. Her kommer Mizuno Pro 243 ind, et bedre-spillers cavity-back-jern, der har det udseende, erfarne boldslagere foretrækker, men som har flere teknologier til at hjælpe med at gøre dem mere spilbare.

Hvert jern i Mizuno Pro 243-sættet er mindre end det tilsvarende jern i Mizuno Pro 223, som de nye køller erstatter. Toplinjen er tyndere, bladlængden er kortere, og adressens samlede udseende er mere kompakt. Ligesom Mizuno Pro 223 er 4-jernet til 7-jernet i Mizuno Pro 243 designet med en mikrosprække i sålen, der tillader den nedre del af ansigtet at bøje sig mere effektivt ved lavt placerede skud. Du kan ikke se det, fordi Mizuno dækkede det med krombelægning for at forhindre, at vand og affald kommer ind i hovederne. Nu er sprækken i 4- og 5-jernene dog bredere og dybere, hvilket hjælper med at skabe en højere lancering og lader køllerne generere mere spin. Sprækkerne i 6- og 7-jernene er tyndere og strækker sig ikke så langt ind i tå og hæl for at hjælpe med at glatte overgangen til 8-jernet, 9-jernet og wedges, der ikke er lavet med sprækken.

4-jernet til 7-jernet er også lavet af et andet materiale, 4120 Chromoly, end 8-jernet til gapwedge, som er smedet med 1025E kulstofstål. Chromoly er et meget hårdere materiale, hvilket tillod Mizuno-designere at gøre ansigterne tyndere for øget boldhastighed i de lange jern. Valget af kulstofstål i scorejernene hjælper med at forbedre følelsen, men alle Mizuno Pro 243-jern har et kobberlag direkte under krombelægningen, der blødgør følelsen af påvirkning.

 

SPEC.

 

 

 

 

 

 

Club

Loft

Lie

Length

Hand

 

#4

22°

60°

38.50″

RH

 

#5

25°

60.5°

38.00"

RH

 

#6

28°

61°

37.50"

RH

 

#7

32°

61.5°

37.00"

RH

 

#8

36°

62°

36.50"

RH

 

#9

40°

62.5°

36.00"

RH

 

#Pw

44°

63°

35.50"

RH

 

#GW

48°

63°

35.25"

RH

 

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andre købte også

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais