• ​​ Skræddersy uden ekstra omkostninger

  •  Gratis fragtomkostninger på ordrer over 2200 DKK

Cobra LIMIT3D - 7 irons (custom)

kr.20 399
Hand
Vælg...
Shaft ModelVælg...
Adjust loft
Vælg...
Adjust lie angle
Vælg...
Adjust length
Vælg...
Grip ModelVælg...
Logo Down
Vælg...
Grip Thickness
Vælg...
På lager
PRE-ORDER. Delivery mid June -24
Kun få stk. tilbage (-1 stk.)
PRE-ORDER. Delivery mid June -24
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!


FACTS

Qualities:

TOUR

FEEL/CONTROL

Hcp-level:

LOW/MID

 

COBRA LIMIT3D | THE FIRST EVER FORGIVING BLADE

Et sæt bestående af 7 køller (4-PW). Cobra præsenterer stolt de første kommercielt tilgængelige 3D-printede ståljern: LIMIT3D Irons. Den unikke additive fremstilling frigør spilforbedrende ydeevne i en bladlignende profil med enestående følelse.

Traditionelt har det at designe et jern med mere tilgivelse betydet, at man har ofret jernets udseende og fornemmelse ved at gøre det større i profilen. COBRAs mission var at designe et jern, der havde form og følelse af et kompakt blad, som bedre spillere ønsker, med den tilgivelse, som den ambitiøse spiller har brug for. Før nu har et jern som dette aldrig eksisteret eller været opnåeligt på grund af design- og produktionsbegrænsninger med traditionelle metoder som støbning og smedning. COBRA'S LIMIT3D 3D-printede jern er designet ved hjælp af nTops software og fremstillet med 3D-printteknologi og har en kompakt form (lidt mindre i størrelse end Cobra KING Tour-jernet).

Den fuldt 3D-printede krop i 316L rustfrit stål har en innovativ intern gitterstruktur, der gør det muligt at flytte 33 % af den samlede køllehovedvægt uden at gå på kompromis med styrken. Dette unikke design, som kun er muligt ved hjælp af 3D-printning, gør det muligt at placere op til 100 g tungsten i køllehovedets hæl- og tåområde, hvilket skaber et lavt tyngdepunkt og et usædvanligt højt inertimoment (MOI) i forhold til kølleformen og -størrelsen. Resultatet er en kompakt kølleform med et lavt tyngdepunkt, stor tilgivelse og en distance, der kan sammenlignes med en spillers distance- eller spilforbedringsmodel som COBRAs KING TEC- eller TEC-X-jern."Vores nye Limited-Edition 3D-printede jern repræsenterer COBRA's dedikation til at skubbe ydeevne og teknologi til det yderste," siger Jose Miraflor, Vice President of Product Architecture, COBRA Golf. "Disse utrolige nye jern er det mest betydningsfulde teknologiske fremskridt, der er sket i kategorien i de sidste 20 år, og giver et kig ind i fremtiden for golfkølledesign og ydeevne."

 

Ekstremt begrænset udgave gælder, så længe lager haves, og bekræftelse på tilgængelighed sendes inden for 48 timer.

Der er kun 500 sæt til rådighed på verdensplan af de nye LIMIT3D 3D-printede jern. Hvert af de første 500 sæt er mærket med 1/500, hvilket virkelig gør dem til de "første" af deres slags. Og kun 20 sæt til det nordiske marked.

 

Cobra 3d printed irons 2024 steel

 

 

SPEC.

Club

Loft

Lie

Shaftlength

Swingweight

Hand

#4

21°

60.5°

38.75"

2.3

RH

#5

24°

61°

38,25"

2.0

RH

#6

27°

61.5°

37.75"

1.8

RH

#7

31°

62°

37,25"

1.5

RH

#8

35°

62.5°

36,75"

1.3

RH

#9

40°

63°

36,25"

1.3

RH

#Pw

45°

63.5°

36"

1.3

RH

 

 

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andre købte også

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais