• ​​ Skræddersy uden ekstra omkostninger

  •  Gratis fragtomkostninger på ordrer over 2200 DKK

Cobra Darkspeed ONE - 6 køller - Steel (custom)

kr.5 779
Hand
Vælg...
Add club
Vælg...
Adjust loft
Vælg...
Adjust lie angle
Vælg...
Shaft ModelVælg...
Adjust length
Vælg...
Grip ModelVælg...
Logo Down
Vælg...
Grip Thickness
Vælg...
På lager
Leveringstid: 10-15 dage
Kun få stk. tilbage (-4 stk.)
Leveringstid: 10-15 dage
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!


FAKTA

Qualities:

LENGTH

FORGIVNESS

Hcp-level:

MID/HIGH

 

Et sett som inneholder 6 køller (5–PW). Darkspeed er Cobras mest avanserte jernkøller, og det er en kølle for deg som liker å få litt ekstra lengde med jernene, ønsker en kølle som er virkelig tilgivende og liker en høy ballbane. Legg til en herlig myk treff, og du har Darkspeed.

Med ONE Length er skaftene på alle jernene samme lengde - lengden på en syvjern er 37,25 tommer. Dette betyr at du har samme sving og oppsett for alle jernslagene dine, noe som igjen fører til jevnere og bedre treff på ballen.

Præcis som driverne og fairway-woods i Darkspeed-familien, har jernkøllerne også en konstruktion med PWR-Bridge. På jernene er denne vægt forankret i køllens bagside, så slagfladen og sålen kan flekse for maksimal længde og en blød fornemmelse. Vægten er placeret lavt og tæt på slagfladen for at give en høj boldbane og en høj boldhastighed. Slagfladen er smedet og kaldes PWR-Shell. Det unikke ved PWR-Shell er, at slagfladen ikke er helt flad; den er i stedet L-formet og går helt ned i sålen, hvilket betyder, at en større del af slagfladen kan flekse, hvilket giver mere ensartede længder, selv når du rammer en smule tyndt. Bagsiden af slagfladen er designet med hjælp fra kunstig intelligens, hvilket resulterer i, at den er ujævn på en kompleks måde, så længde og spin optimeres på hele 15 punkter på slagfladen. Cobra kalder dette for H.O.T Face Technology.

Darkspeed har en mørk grå farve i stedet for blankt krom. Farven får ikke kun køllerne til at se utroligt stilfulde ud, men giver også køllen en lidt mindre fremtrædende størrelse ved adresseringen.

Hvis du køber disse Cobra-køller, kan du bestille gratis Arccos-sensorer via en QR-kode på køllerne. Du får derefter sensorer til hele dit sæt, så du automatisk kan indsamle data fra alle dine slag på banen via Arccos Caddie-appen og få masser af nyttig statistik om dine styrker og svagheder i spillet.

SPEC.

 

 

 

 

 

 

Club

Loft

Lie

Shaftlength

Offset (mm)

Hand

#4

19°

65°

37.25"

6.0

RH/LH

#5

22°

64.5°

37.25"

5.1

RH/LH

#6

24.5°

64°

37.25"

4.2

RH/LH

#7

27°

63.5°

37.25"

3.2

RH/LH

#8

31.5°

63°

37.25"

2.6

RH/LH

#9

36.5°

62.5°

37.25"

2.0

RH/LH

#Pw

42°

62°

37.25"

1.5

RH/LH

#GW

47.5°

61.5°

37.25"

1.0

RH/LH

#SW

54°

61.5°

37.25"

0.5

RH/LH

*The standard swingweight of these clubs is D1. Swingweight is based on standard shaft, grip, length and lie. When making other choices of shaft, grip, length & lie, the swing weight may vary.

All manufacturers always try to build all clubs as close to standard swingweight as possible

 

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andre købte også

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais