Usikker på Swingvægt?

SWINGVÆGT

For at forklare det simpelt, handler swingvægt om, hvor tung klubben føles at svinge. Den bestemmes af, hvordan vægten i klubben er fordelt, og påvirkes af vægten af grebet, vægten af ​​skaftet, vægten af ​​klubhovedet og længden af ​​skaftet.

Swingvægt måles fra A0 til G10, hvor G10 er tungest. Forskellen mellem en swingvægt (D0 til D1 osv.) er cirka 2 gram i klubhovedet. Ofte har du en lidt lavere swingvægt i driveren og tungere ned til wedgerne.

Swingvægt handler primært om, hvilken følelse du føler dig komfortabel med og passer til din sving. Der er intet, der tyder på, at du vil slå længere, hvis du har en højere swingvægt i klubben osv.

Hvis du ønsker en specifik swingvægt, vil klubproducenten forsøge at gøre klubben så tæt på swingvægten som muligt. Om den ønskede swingvægt kan opnås, afhænger af skaftet, grebet og længden, du har valgt for klubben.

 

 BEMÆRK! Hvis du er usikker på, hvilken swingvægt du skal have, anbefaler vi at vælge standard, som er swingvægten, som modellen er optimeret til og anbefalet af producenten.